Ben aldırma

20 Temmuz 2013 Cumartesi

Fraksiyonel Lazerle Ben Aldırma

Fraksiyonel Lazerle Ben Aldırma


           
Çok fazla bir sakıncası olmasa da özellikle görünüş estetikliği itibari ile insanları rahatsız eden hastalıklardan biriside benlerdir. Benlerin tedavisinde uygulanabilecek pek çok farklı yöntem bulunmaktadır. Bu yöntemler benin iyi yâda kötü huylu olmasına göre değişebilmektedir. İyi huylu benlerin alınmasında oldukça fazla kullanılan yöntemlerin başında fraksiyonel lazerleben aldırma yöntemi gelmektedir. Fraksiyonel lazerin kullanılmasındaki genel amaç en az acıyı hissederek ve deriyi en az şekilde yorarak yapılacak olan tedavi olmasıdır. Fraksiyonel lazer ile epidermisin içine iğne sokuluyormuş gibi lazer ışınları gönderilir. Hiçbir şekilde epidermal dokuya zarar vermemektedir. Derinin içerisine yollanan ışınlar oralarda kanallar açarak dokunun sıkılaşmasını, yenilenmesini ve kolajen birikimi yapar.

Fraksiyonel lazerle ben tedavisi yöntemi diğer yöntemlere göre çok daha avantajlıdır. Çünkü derinin iyileşmesi çok daha hızlı gerçekleşmektedir. Bu tedavi yönteminin uygulanabilmesi için benin kesinlikle iyi huylu olması gerekmektedir. Ancak iyi huylu benlerin alınmasında bu tedavi yöntemi kullanılabilmektedir. Ayrıca bu tedavi yöntemi uygulandıktan sonra derinin üzerinde bir iz kalmamaktadır. Bu sebepten ötürü çok daha fazla tercih edilmektedir. Fraksiyonel lazer yöntemi ayrıca çok fazla seans gerektirmemektedir. Tek sefer benin alınımı gerçekleşebilmektedir. Fakat kanser tehlikesine yol açabilecek benlerin tedavisinde cerrahi müdahalenin yapılması çok daha sağlıklı olacaktır. Bu tedavi yöntemi genellikle görsel açıdan estetiklik problemi yaşayan insanların derilerine uygulanabilecek bir lazer tedavi yöntemidir.

1 yorum:

  1. Top 10 Classic Double Edge Blades: Classic Style & Stubby
    Classic Double dental implants Edge titanium band ring Blades: Classic Style & Stubby Double Edge Blades: Classic Style & where can i buy titanium trim Stubby. 1 review · 1. The Classic Double black titanium rings Edge Razor titanium lug nuts Blades · 2. The Classic  Rating: 4.9 · ‎1 review

    YanıtlaSil